Тенденции: празник на цветята за пролет 2012

От  |  0 коментара

Студените дни са моментите, в които най-силно мечтаем за по-бързото настъпване на горещите и летни месеци. Нежните и феерични флорални мотиви в колекциите за пролет – лято 2012 са онази капка цвят и свежест, която ни дава сила да потърпим още малко до така чаканото лято.
До сега смятахме, че флоралните мотиви, подобно на животинските такива, са изключително претенциозни откъм съчетание с други цветове и също са близо до тънката граница с кича. Тенденциите за пролет 2012 ни оборват тотално. Освен класическото съчетание на черен или бял топ с флорална долна част, това лято дизайнерите дават свобода на своята смелост и въвеждат съчетания като флорални мотиви – дантела или принтове на цветя като част от една съвкупност от десени. Макар че звучи страшно, финалният продукт е наистина красив.


Смело захвърляме миналогодишния бански костюм и се сдобиваме с един изцяло във флорални мотиви, защото вече сме напълно убедени, че по-красив и свеж няма да намерим за този сезон.
За по-консервативните, модното решение е в голямото разнообразие от аксесоари. Малкият клъч е начинът да носим свежестта със себе си навсякъде, а сандалите на цветя правят крачките ни по-уверени.

*D&G пролет-лято 2012

Макар че харесваме идеята за различен и разчупен през призмата на модерното класически модел костюм във флорални мотиви, смелостта, която се изисква за носенето му е в пъти по-голяма от общия брой на цветята по него.
Видяхме ги в повечето колекции за този сезон, остава да ги видим в гардероба си.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Тенденции: празник на цветята за пролет 2012, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>