Тенденции: къс топ за пролет 2012

От  |  0 коментара

Ако има нещо, което задължително трябва да спазим тази пролет, то определено е дължината “мини”. Освен при панталонките, това правило важи с всичка сила и за любимия ни топ. Единственото, което не трябва да забравяме при тези мини тенденции е синхронът – златното правило “късо, комбинирано с дълго” е гаранцията ни, че няма да демострираме друго, освен стил и моден нюх.
В колекциите на световноизвестните модни дизайнери преобладава именно тази тенденция, като по този начин се разкриват необятните възможности, които предлага съчетанието къс топ - пола. Комбинация, която различните марки разкриват и пречупват през своята призма, за да представят нагледно богатия ни избор.

*Отляво надясно – модели на Proenza Scouler, Prada и Nina Ricci.

Навлизането на тренда къс топ с пола се яви основната линия в ревюто на Pradа. Марката демонстрира разнообразие от ярки принтове и цветове върху основа от много дантела. Тъй като мини топът изисква доста смелост при носенето, Prada намира решението и за по-консервативните. Добавянето на връхна част без копчета разкрива точно толкова, колкото трябва, за да могат и най-притеснителните да следват модната тенденция.
Proenza Schouler разкриват многото възможности и откъм форми на мини топ-а. Липсата на презрамки и оформянето тип “белъо” показват съблазнителната и женствена същност на късата горна част.

*Emilio Pucci Пролет-лято 2012

Смелото използване на разноцветни принтове е нагледно представено и в колекцията на Emilio Pucci. Красив и комфортен бохемски стил с обемни поли, съчетан с много черна дантела.

*Miu Miu пролет-лято 2012

Въпреки акцентирането върху талията, обичайно прикривана, тенденцията мини топ с пола намира отражение и в строгия елегантен стил. Съчетанието на ръкави “буфан” с пола-молив в колекцията на Miu Miu за пролет – лято 2012 издължава и оформя силуета. Въпреки разкриването на талията от мини дължината на топ-а, този комбинация е подходяща дори за ежедневния ни офис тоалет.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Тенденции: къс топ за пролет 2012, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>