Стилови акценти: снежинката на Alexander McQueen

От  |  0 коментара

Един от определено най-красивите стилови акценти за този сезон е тематично свързан с предстоящите коледни празници и е дело на екипа на Alexander McQueen. Дизайнерката Сара Бъртън е автор на първия модел на модната къща, посветен на празничния Holiday сезон. Тя преобразява в нежна снежинка иконичната чанта-клъч Knucklebox на Alexander McQueen. Своеобразното бижу Snowflake Knucklebox е изработено от висококачествена бяла кожа и инкрустация, вдъхновена от симетрията, чистотата и красотата на зимните снежинки.

Моделът е плод на съвместната колаборация между Alexander McQueen и Swarovski и съчетава емблематичните белези на двете компании – кристали и черепи. Snowflake Knucklebox ще внесе празнично настроение в бутиците на Alexander McQueen по света и онлайн на http://www.alexandermcqueen.co.uk до края на месец декември.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Стилови акценти: снежинката на Alexander McQueen, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>