Стилови акценти: лачена чанта в ярък цвят

От  |  0 коментара

Това лято категорично си доказахме, че ще се носят ярки цветове! Едно правило, което важи както за дрехите, така и за аксесоарите. За да е пълна приказката, обаче, задължително се добавя и щипка блясък. Затова най-добрият ефект за пролет-лято 2012 естествено стана лакът. Лачената чанта добавя онази тънка нотка на свежестта и чистотата, която искаме във всичките си аксесоари. Затова и я избрахме за първия пример в новата ни модна рубрика стилови акценти, в която ще ви показваме „задължителните” детайли за гардероба ви през всеки сезон.
Ефектът на лака се засилва още повече от яркостта на цветовете. Комбинация, която определено може да съживи дори и най-монотонния ни тоалет.
За сметка на всички положителни качества, които притежава, все пак, с лачените аксесоари, както с всички по-специфични акценти, не трябва да прекаляваме.

Моделът на подобен тип чанта позволява удвояване на практичността – тънката дръжка тип „верижка” и компактността на размерите правят аксесоара еднакво стилен както за ежедневните ни делови задължения, така и за стилна добавка към малката черна рокля за вечера. Макар и цената на примерната ни оранжева чанта от лак на Chanel да не е никак ниска, поне служи за един идеален пример за това, какво задължително трябва да добавим в гардероба си този сезон.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Стилови акценти: лачена чанта в ярък цвят, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>