Стилови акценти: дълги обеци за пролет 2012

От  |  0 коментара

Подходящи за всеки повод, дългите обеци са хит и през пролет-лято 2012 с тази разлика, че дължината им рязко се увеличава. Този тип обеци оформят лицето и добавят нежен и бляскав детайл към летния ни силует. Препоръчително е да се носят с прибрана коса, за да се постави правилно стиловият акцент върху тях.

*Модел на Caddis Cassade

През този сезон единственото условие – дължината на обеците, позволява свобода във всичко друго. Ако харесвате перли – нека бъдат перли върху основа от дълга верижка. Това лято и модните тенденции позволяват смелото експериментиране с цветовете и формите – наслояването на много и различни по големина кръгове за малката ни вечерна рокля и дори цветни пера за ежедневието ни. За по-нестандартните се открояват модели с акценти от мъниста и огромни ярки камъни.

*Marc Jacobs

Тенденцията за дължина на обеците се спазва дори от най-луксозните ювелирни марки като Tiffany, които създават украшението с диаманти и бяло злато, докато на другия полюс от класиката Marc Jacobs ги прави от текстилни ресни и цветна тел.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Стилови акценти: дълги обеци за пролет 2012, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>