Стилови акценти: дълга златна верижка

От  |  0 коментара

При бижутата този сезон златното е „новото черно”. Благородният метал е в основата на почти всички колекции бижута за пролет-лято 2012, но конкретно един модел спечели нашата лична класация.
Дългата златна и нежна верижка с висулка е нотката блясък, удачна за всяка една комбинация от дрехи. Дали за работа или за разходка, верижката е еднакво подходяща, благодарение на своята изчистеност и семплост.

*Модел на Nugaard с висулка-кожен пискюл

Разнообразието и свободата за изразяване на индивидуалността е възможна благодарение на огромният избор висулки за подобен тип бижу. От глава на лъв, златен бухал, морски мотиви до просто една нежна малка перличка, възможностите са безкрайни. Единственото, което задължително трябва да спазим, е дължината и дебелината на верижката – тънка и много дълга.

*H&M верижка с часовник

За по-нестандартните ценители на бижутата се откриват и добавени към верижката акценти от кожа, пера, кости и камъни, но е желателно при избор на подобно съчетание да използваме бижуто като основен акцент върху иначе семпъл тоалет. Както с всички бижута, тук правилото „колкото по-малко, толкова по-добре” важи с пълна сила.
В галерията сме подбрали насочващи примери за стиловия акцент с дълга верижка, а дали ще бъде от злато или ще има само този ефект, това е по ваш избор.

*Mallarino верижка с висулка-бухал.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (8 votes cast)
Стилови акценти: дълга златна верижка, 10.0 out of 10 based on 8 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>