Стилови акценти: диадема за принцеси

От  |  0 коментара

От малки момиченца си мечтаем да бъдем истински принцеси когато пораснем. Макар и шансът за сбъдване на тази мечта да е много малък и да става все по-малък с годините, дизайнерите ни поднасят малка изненада в чест на тези блянове. Обхващащи голяма част от модните ревюта за пролет-лято 2012, нежните и женствени диадеми стават задължителен стилов акцент за този сезон.

Разнообразни по цвят и форма, стилни и красиви, те се превръщат в нашето бижу за коса, чрез което добавяме нотка стил, класа и, разбира се, приказност.

Марк Джейкъбс в Louis Vuitton представи тънки диадеми с инкрустирани камъни или тиарите, които идеално допълват нежния и небрежен кок и изглеждат точно като малките корони в косите на принцесите от приказките.

Диадеми като на самодиви представи в ревюто си Oscar de la Renta за пролет-лято 2012. Решени в медено златно и украсени с разноцветни камъни, те са съчетани със свободно падаща и обемна къдрава коса, което довършва излъчването на натурална, но кралска красота. Оформената диадема като листа в златни коси ни дават възможност да се превърнем в съвременна Рапунцел.

Питър Копинг в Nina Ricci отдаде почит на диадемите за коса като ги превърна в малко по-различен аксесоар. Напомнящи на минали епохи и викторианска пищност, аксесоарите за коса в ревюто връщат години назад чрез плетка и акцент от панделка.
Ако не друго, то поне се очертава едно много приказно лято.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Стилови акценти: диадема за принцеси, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>