Свети Валентин от големите марки с Gucci, Escada Sport и Mikimoto

От  |  0 коментара

Любовта определено е чувството, което не може да се опише, а трябва просто да се преживее. Единственото по-хубаво от любовта е нейното доказване и ето първата причина, заради която обичаме Свети Валентин. И макар, че не можем да ви опишем чувството, поне можем да ви опишем и предложим най-подходящите идеи, с които да гарантираме, че ще зарадвате своята половинка. В серия от материали ще подберем красиви неща, предложени топ марките за Деня на влюбените.
В случай, че точно на тази дата сте без половинка, това е прекрасна възможност да засвидетелствате вашата безкрайна любов и вечна връзка със… самите себе си. В крайна сметка, това е най-трайната връзка на всеки, а знаем колко рядко се сещаме да зарадваме освен близките си и нас самите.

*Gucci

Когато става въпрос за Свети Валентин, първата ни асоциация за празника е червеният цвят и сърца навсякъде, буквално. И от Gucci знаят това много добре. „Влюбената” колекция на бранда призовава по красив начин всички клиенти да отворят своите сърца. Чанта, несесер, портмоне, ключодържател и колан, щампирани с логото на марката и обхванати изцяло в тематичните нюанси и символи на деня на влюбените… Една колекция, която призовава да отворим сърцата си и предлага най-добрия избор да покажем своята любов.

*Mikimoto

Бижутата са най-добрият приятел на жената. Едно доказано твърдение, макар и не научно, което откроява един традиционните подаръци за Свети Валентин. А когато става въпрос за бижута, перлите заслужено печелят своето първо място като най-подходящ подарък за специалния повод. Носещи нежност и класа, перлите на Mikimoto са специално създадени за специални дами.

*Escada Sport

Ако има нещо, което всяка жена притежава, то това е страстта към обувките. Един подарък, който всяка нежна половинка ще оцени подобаващо са тези пантофки на Escada Sport. Освен, че са тематични за празника заради червеното, този тип обувки съчетават в себе си няколко безценни качества за една жена– освен, че са красиви и модерни, те са и много удобни. Един практичен подарък, който ще събере всички погледи и ще направи всяка следваща крачка все по-уверена.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
Свети Валентин от големите марки с Gucci, Escada Sport и Mikimoto, 9.5 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>