Първият бутик на Nina Ricci в Дубай

От  |  0 коментара

Nina Ricci направи първата крачка към модния пазар в Близкия Изток, избирайки Дубай за своя нов дом. Френската модна къща разкри интериора на най-новия си бутик, разположен в Dubai Mall на тамошното Fashion Avenue. Както може да се очаква, това е едно своеобразно пренасяне на Париж в екзотичния арабски мегаполис, като от марката са се постарали да интерпретират типичната френска визия на bourgeois апартаментите от 40-те години на миналия век.

„Искахме да вдъхнем осезаем парижки стил на интериора и да създадем визия, наподобяваща апартамент с комфортното и уютно усещане”, казва креативният директор на Nina Ricci Питър Копинг. Наистина се е получило – интериорните дизайнери на марката са постигнали уюта, използвайки бежови копринени завеси, удобни ниски дивани и столове и килими, съчетани с отличителните цветове за Nina – пепел от рози и богата палета от разновидности на сивото. В бутика вече е настанена пролетната колекция на Nina, която ще ви помогне още по-добре да добиете представа за новото им дубайско приключение.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Първият бутик на Nina Ricci в Дубай, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>