Пълният каталог на Isabel Marant за H&M

От  |  3 Коментара

След официалното обявяване на последната модна колаборация с Isabel Marant, от H&M представят пълния каталог от колекцията. Линията е разделена на женска, мъжка, детска и специална селекция от аксесоари, издържани в емблематичния за Isabel Marant дух на парижко-бохемски стил. Френският шик в колаборацията е основно вдъновение както за силуетите, така и за цветната палитра. Издържана в предимно монохромна гама, колекцията е изработена в черно, бяло, тъмно сиво и детайли от червено. Акцент при дрехите се явяват многобройните и различни по дължина и големина ресни, които намират своето място от палтата и саката до ефирните и елегантни шалове. 

Едрите плетки са дръзко съчетани с утвърдените като почерк на дизайнерската къща на Isabel Marant кожени панталони. В пълния каталог на колекцията Isabel Marant за H&M рекламни лица са топмоделите Мила Йовович, Алек Уек, Констанс Яблонски и Лу Доайон.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (6 votes cast)
Пълният каталог на Isabel Marant за H&M, 8.8 out of 10 based on 6 ratings

3 Comments

  1. Pingback: 10 години дизайнерски колекции в H&M – Pinks.bg - е-списание за мода и дизайн -

  2. Pingback: Isabel Marant за H&M с официална кампания : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

  3. Pingback: Дауцен Крус и H&M есен-зима 2013 : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>