Новата “it” чанта на Gucci – 1970

От  |  0 коментара

Днес ще ви представим новата „It” чанта на Gucci – „1970”. Част от колекция пролет-лято 2012 и дело на творческия директор на марката Фрида Джанини, чантата е създадена с идеята да се превърне в нов символ на бурните арт деко години.
Името на „1970”, и по-скоро годината в името, символизират първата поява на метални елементи, които с времето се превърнаха в задължителни за много модели, а формата й е завръщане към архивите на модната къща.

Gucci 1970 се предлага в естествена кожа, сред която крокодилска и ръчно боядисан питон. Ъглите на чантата са твърди, полирани и гравирани с логото на марката, а дръжките са създадени от микро метални верижки. В цветовата палитра се открояват естествени беж тонове, класическо черно, бяло и кафяво, както и ярко зелено, а цената й ще варира в „скромни” рамки между 1590 и 3500 евро.
Сега остава да видим дали „1970” наистина ще се превърне в “It” bag – чанта, която ще бъде разпознаваема сама по себе си и разбира се – която ще се утвърди като неостаряващ бестселър.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (5 votes cast)
Новата “it” чанта на Gucci – 1970, 7.2 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>