Най-доброто от Лондон: Giles Deacon пролет-лято 2013

От  |  0 коментара

Класически почерк и силно вдъхновение от гръцката митология представи Giles Deacon в своята колекция за пролет-лято 2013 година. Основната линия, която следва колекцията, е в открояващите се принтове на митологичния кон Пегас върху обемна вечерна рокля, решена във въздействащо синьо. Съчетавайки приказното с модерното, дизайнерът представя изключително внимание към детайла и акцент върху обработена с лазер кожа.

Като основни материи дизайнерът използва коприна, сатен и деним в палитра от бяло, синъо и черно. Освен завръщането на принтовете с коне, ревюто бележи навлизането на още една тенденция за лятото на 2013 – ефектът на „счупено стъкло”. Разнообразни камъни като че разпръснати по дрехите добавят изключителен блясък и стилна нотка в силуета.

Колекцията на Giles Deacon напомня със стила си повече на висша мода, отколкото на прет-а-порте колекция за пролет-лято 2013 – поредното доказателство за екстравагантния стил, превърнал се в отличителен за известния дизайнер.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Най-доброто от Лондон: Giles Deacon пролет-лято 2013, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>