Магията на Пепеляшка от Christian Louboutin

От  |  2 Коментара

Пантофките на Пепеляшка, дело на Christian Louboutin, официално бяха представени по време на Седмица на висшата мода в Париж и съдържат в себе си цялата фантазия и приказност на едноименния анимационен филм. Нежна бяла дантела, инкрустирана с камъни Swarovski обхваща целия модел, а акцентите от блестящи пеперуди внасят нужната доза от магия в стил Disney.


За съжаление, серията иконични обувки е лимитирана и няма да бъде достъпна за продажба. За сметка на това се очаква допълнителна информация около конкурса, който ще даде възможност да се спечели една от общо двадесетте оригинални пантофки.


Известният дизайнер бе поканен за съвместна колаборация от Walt Disney, в която да вдъхне живот на иконичните стъклени пантофки на Пепеляшка. Поводът за съвместния проект е диамантеният юбилей на анимационния филм, който ще бъде преиздаден от филмовия гигант. Премиерата на „Cinderella Diamond Edition” се очаква да бъде на 2 октомври 2012.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Магията на Пепеляшка от Christian Louboutin, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Най-секси обувки на 2012-та | Deni fashion

  2. Pingback: Най-секси обувките на 2012-та: Christian Louboutin /анкета/ : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>