Легендарните коледни витрини на Tiffany&Co /гост блог/

От  |  0 коментара

Магията на празниците настъпи и градските улици и магазини, украсени с хиляди коледни светлини, се превърнаха в същинска зимна приказка. Никой обаче не може да засенчи по блясък Tiffany & Co, световноизвестната бижутерска компания, която се слави с прочутите си витрини и десетилетия наред поддържа репутацията си за най-добра коледна украса в света на модата. Макар и малки по размер, легендарните им витрини са бижута сами по себе си. Те представляват своеобразен прозорец към един невероятен приказен свят, изпълнен със съкровища и вълшебства, предизвикващи истински стълпотворения от зрители. Tази година Tiffany & Co останаха верни на добрия си вкус, за радост на вeрните си почитатели като мен, които не пропуснаха да отидат на “поклонение” въпреки ниските температури.

Темата този сезон е коледата на нюйоркчани. Прегръдката на влюбена двойка, светлината на кристален полилей, заснежено стълбище на входа на типичен дом в Mанхатън са само фон, на който деликатно проблясват диамантените бижyта. Дори и най-угриженият и забързан минувач не може да устои на изкушението и спира замечтано, макар и за момент.

Още от Лина Григорова на www.ggbgstyle.blogspot.com
Още от Tiffany & Co на www.tiffany.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (11 votes cast)
Легендарните коледни витрини на Tiffany&Co /гост блог/, 10.0 out of 10 based on 11 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>