Класика с чантите на Ermanno Scervino есен-зима 2013

От  |  0 коментара

Модернизирана визия на класически модели представи в своята нова колекция за есен-зима 2013 Ermanno Scervino. Италианският дизайнер демонстрира добре познатите ни модели чанти с една различна и креативна визия. Ежедневната чанта и нейният мини-вариант приемат своята доза блясък от масивните и обемни метални елементи, съчетани с тънка верижка вместо дръжка. Цветната палитра преминава през класически цветове в тъмни нюанси на кафяво, черно, зелено, бордо и синьо, ефектно подчертани с блясъка на лака.

Анималистичните вдъхновения продължават да бъдат основна тенденция за чантите и през този сезон, намирайки място като принт както в леопардово, така и в змийска кожа. Практичните модели и размери на чантите в колекцията за есен-зима 2013 на Ermanno Scervino са превърнати в бижута, благодарение на богатата инкрустация от многобройни и различни по размери камъни.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (6 votes cast)
Класика с чантите на Ermanno Scervino есен-зима 2013, 9.0 out of 10 based on 6 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>