Изкуството на тренчкота от Burberry

От  |  1 коментар

Burberry откриват дъждовния сезон с класиката на класиките: тренчкота. И като едни от най-вещите в направата му, от британската марка доведоха нещата и до следващото ниво с колекцията “Nude”. В нея не просто има само тренчове, но и всичките са в телесните цветове, които отказват упорито да напуснат подиума вече няколко сезона. Идеята е семпла, практична, изпълнена брилянтно от разнообразие от луксозни материи и пристегната небрежно с колан през кръста. Което пък е всичко, което бихме искали от един тренчкот за есента. „Nude” на Burberry се очаква в световните бутици на марката от средата на септември, а засега ще ви я представи моделът Кара Делевин.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Изкуството на тренчкота от Burberry, 10.0 out of 10 based on 1 rating

1 коментар

  1. Delcho Delchev

    22.09.2013 at 03:02

    Идеята е постигнала невероятен резултат. Телесния цвят и луксозните материи “страшно” много й отиват на Кара Девелин, със сигурност ще отиват и на всяка една дама. Много ми харесаха тези модели, наистина това се казва висша мода. Впечатлен съм!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>