Есенните слънчеви очила на Christian Dior

От  |  0 коментара

Тенденцията за превръщане на модните аксесоари в акценти за визията е в основата на новата селекция слънчеви очила за есен-зима 2013 на Christian Dior. Селекцията на модната къща е разделена на няколко теми, всяка от които носи характерните белези за своето вдъхновение. Формата на котешко око, която завладя модните подиуми за миналия сезон е заменена от преобладаващата издължена „пеперуда”, като надгражда рамката. Изработени от метал в черно, златно и розово, очилата съчетават в себе си качество на материали и иновативен дизайн. Сивите стъкла контрастират с цветовете на рамките, подчертани с дръзки комбинации с розово или блестящи инкрустации от камъни Swarovski.

Селекцията от слънчеви очила на Dior за есен-зима 2013 включва и класически модели за френската модна къща като “Diorissimo” и “Dior Chicago”, съответно в квадратна или авиаторска форма.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Есенните слънчеви очила на Christian Dior, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>