Дизайнерски бебешки колички от Missoni /видео/

От  |  2 Коментара

Бебешки колички с емблематичните принтове на италианската марка Missoni ще зарадват модерните и платежоспособни майки през юли. Тогава излиза първата колекция на модната къща съвместно с американския производител на луксозни детски колички Bugaboo. Тъй като освен със своите принтове Missoni са известни и със своите майсторски плетива, към всеки един от трите модела колички и кошче на марката има подарък – плетен шал в тон за мама.

Дъщерята на създателите на Мисони Отавио и Розита – Анджела, която е техен наследник на поста главен дизайнер на марката, казва, че е искала да стимулира въображението на децата със своите принтове и цветови съчетания. Ярките и жизнерадостни колички на Missoni и Bugaboo, заради които рязко ни се прииска пак да сме на 2 вместо на 16, си имат и рекламно видео, което можете да видите долу.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Дизайнерски бебешки колички от Missoni /видео/, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Пътуване със стил – колекцията на Missoni за Bric’s : Pinks.bg ~~ е-списание за мода и дизайн ~~

  2. Pingback: Пътуване със стил – колекцията на Missoni за Bric’s : Pinks.bg ~~ е-списание за мода и дизайн ~~

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>