25 ресторанта на Sofia Restaurant Week 2017

От  |  0 коментара

25 от най-добрите столични ресторанти посрещат пролетното издание на Sofia Restaurant Week 2017. След изключително успешното първо издание през септември 2016 г., пролетната Седмица на софийските ресторанти ще ни предложи нови локации, менюта и кулинарни изкушения от 7 до 13 май. В пролетното издание има 17 нови ресторанта, които заедно с останалите 8, предлагат две различни менюта по избор. Всеки един от ресторантите притежава уникална атмосфера, и е подбран след внимателна селекция от организаторите. В рамките на седем дни посетителите ще могат да опитат няколко степенно меню на стойност 25 лв., без включени напитки.

Ресторантите са избрани според качеството на храната и обслужването, интериора и наличието на приятна градина, както и заради изключителното кулинарно преживяване, което предлагат. KohinoorSASAWagamama са само част от изненадите на Sofia Restaurant Week 2017. В зависимост от настроението и придружителите, може да избирате между малки семейни ресторанти като Vino&Tapas и Багри, авторска кухня в Nico’las, 33 Гастронавта и Вакуум, както и висок клас заведения като Talents или Клуб Пушкинъ. Почитателите на живата джаз музика ще могат да посетят Egur, Egur и Morino Urban Wine & Dine. Petrus е подходящ и за семейства с деца, и ще изненада всички с новото меню, което шеф Петър Янков е подготвил. За любителите на steakhouse grill заведенията, организаторите са избрали Roadhouse Grill, където ще могат да опитат месо от висок клас, доставено от САЩ и Италия.

Вкусната чуждестранна кухня на Sofia Restaurant Week 2017 ще е представена от азиатска, индийска, средиземноморска, френска, италианска, арменска и гръцка кулинария. Сред предложените ресторанти ще намерите както модернистична, така и традиционна кухня, а някои от местата ще ви изненадат и с иновативни предложения. Пролетната тема ще бъде застъпена в менютата на ресторантите с присъствието на специалитети с агнешко месо и свежи сезонни зеленчуци. Резервации за Sofia Restaurant Week ще могат да бъдат направени от 26 април 2017 г. чрез интернет страницата на Sofia Restaurant Week. Там ще откриете и всички ресторанти в програмата, както и менютата, които предлагат.

ГАЛЕРИЯ

Sofia Restaurant Week

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
25 ресторанта на Sofia Restaurant Week 2017, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>