Хипстър бутон: Found Them First от Spotify

От  |  0 коментара

Новата функция на Spotify е истинска наслада за музикалните фенове, които се гордеят с откриването на нови таланти. Стрийминг гигантът представя Found Them First за първите откриватели на изгряващи звезди в музикалния бизнес. Когато въведете своето потребителско име в Spotify с Found Them First, ще разберете кои изпълнители сте слушали преди те да станат известни на базата на слушаната от вас музика. Алгоритъмът на Found Them First проверява дали даден потребител е бил от първите 1-15% души, които са слушали определен изпълнител.

Spotify споделят, че новата функция е разработена както за меломаните, така и за изгряващите артисти, които ще бъдат препоръчвани на използващите Found Them First. Като бонус за своя музикален нюх, потребителите ще могат да се насладят и на ексклузивно съдържание на групите и изпълнителите, чиято музика са открили първи. Found Them First вече е активна и е представена с обединяваща визия на Lorde, FKA twigs и Years & Years.

spotify-foundthemfirst.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Хипстър бутон: Found Them First от Spotify, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>