Сватбен лист в Bed Bath & Table

От  |  0 коментара

Bed Bath & Table в Paradise Center вече предлага една добре позната, но нетрадиционна услуга за България – wedding list. Сватбеният лист за подаръци се изготвя от бъдещите младоженци с помощта на консултантите в магазина. Всички гости получават копие от избраните артикули заедно с адреса на магазина, където служителите имат задача да следят какво вече е било избрано, за да не се дублират подаръците. Bed Bath & Table пренасят своята концепция за трите най-важни стаи в дома като възможност да осигурят най-важното и за новия живот на младоженците. От австрийското качество на хавлиените изделия Vossen, през ексклузивните колекции халати Tommy Hilfiger, сетове за маса Sander, спално бельо Elegante или порцелан Villeroy & Boch. Сватбеният лист предполага възможност да се комбинират различни вариации като марки, продукти и ценови клас.

Традицията младоженците да помагат на гостите си в избора на подаръци се ражда в САЩ през далечната 1924г. Macys предлага за първи път тази услуга като включва в списъка китайски порцелан, сребърни прибори и кристал. Иновативната идея бързо е взаимствана от други магазини и към днешна дата няма как да присъствате на сватба отвъд океана, на която към поканата да не е прикачен списък с подаръците, които домакините биха желали да получат.

Bed Bath & Table e в София, Парадайс Център, етаж -1.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>