Loubilaque: лак за устни от Louboutin

От  |  1 коментар

Красивото портфолио на Christian Louboutin става все по-голямо! За есента на 2016-та дизайнерът разкрива най-новия си задължителен продукт в бюти арсенала. Това е лакът за устни Loubilaque. Прочутата история на първите червени подметки на обувките Christian Louboutin отделя най-важното място на шишенце с червен лак за нокти. Импровизацията тогава е повод за вдъхновение сега, когато марката на френския дизайнер е по-популярна отвсякога. Така се ражда и идеята за лак за устни и осемте нови цвята на Loubilaque.  Сред тях са класическото червено на марката Rouge Louboutin, както и нюансите Akenana, Altareva, Altressa, Bengali, Bikini, Casanovella и Colibretta.

Цветовете на лаковете за устни от Christian Louboutin обещават богат цвят и отразяване на светлината, като оставят лек аромат върху устните. Дизайнерът избира да ги опакова във формата на опашка на русалка и закопчалка в златно, която позволява да носим Loubilaque като бижу около врата. Флаконът е с релефа на прозрачни люспи, под които прозират цветовете в новата колекция.

ГАЛЕРИЯ

CHRISTIANLOUBOUTIN.COM

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Loubilaque: лак за устни от Louboutin, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Лак за устните от Christian Louboutin – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>