Giorgio Armani Ecstasy Lacquer: цветен екстаз за устните

От  |  0 коментара

С Ecstasy Lacquer Giorgio Armani Beauty празнува 15 години, обединявайки най-доброто от своите технологии с уникалното ноу хау на Линда Кантело – международния грим-артист за марката. Ecstasy Lacquer разкрива експертизата на Giorgio Armani в една формула, която притежава всичко: блясъка на лак, хидратацията на балсам, трайността на мастило и неповторима интензивност на цветовете.

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

Много повече от просто глос, Ecstasy Lacquer е шедьовър на технологията. Вода, цветни агенти, глицерин, ярки пигменти се съчетават, за да създадат този „цветен лак“. В мига, в който докосне устните, Ecstasy Lacquer оставя усещане за свежест, мекота и лекота. След като се изпари водата, олиата излизат на повърхността и оформят блестящ филм, който няма лепкаво или мазно усещане. Не се изтрива или размазва много дълго време, а цветът не избледнява. Ядрото на формулата също е част от „леката на усещане“ технология, преработена и обогатена с глицерин за подхранване на устните с осем часова хидратация. Трайността на Ecstasy Lacquer се дължи на етилцелулозата – ултра еластичен полимер, който спомага цветът да е по-устойчив като формира гъвкаво, блестящо и комфортно покритие. Лакът е блестящ и безпогрешен за 6 часа.

Канадската актриса Сара Гадон е лицето на Ecstasy Lacquer.

СПЕЦИАЛНИ ЦВЕТОВЕ

Живите цветове на Ecstasy Lacquer са специално създадени с блестящо олио и омекотяващо олио за финиш с ефект на лак, пигменти за матов ефект и цветни агенти за наситеност. Като резултат, Ecstasy Lacquer предлага електрически цветове с изненадващо интензивен резултат и формула, която е свежа през целия ден. Всеки от 18-те цвята в линията на Ecstasy Lacquer е специално създаден с 2 възможни ефекта: наситеност и лак или металически и перлен ефект.

Ecstasy Lacquer от Giorgio Armani е в продажба от октомври. 
Препоръчителна цена: 64.00лв

Giorgio Armani Beauty ще откриете ексклузивно в Douglas, Сердика Център София

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Giorgio Armani Ecstasy Lacquer: цветен екстаз за устните, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>