Dior Snow: красотата на снежинка за пролет-лято 2013

От  |  0 коментара

През пролет-лято 2013 Dior разкриват своята традиционна лимитирана колекция за красотата, предназначена за азиатския пазар. Продуктите от DiorSnow са съчетание от бяла грижа и грим за постигане на перфектна чиста кожа и равен искрящ тен, които като контрапункт на западния стремеж към бронзов загар са главно желание на дамите на изток. Колекцията се състои от BB крем, серум и коректор за пигментни петна, маска за избистряне на тена и отделен UV „щит” с фактор 50, въпреки че в почти всички продукти е добавен слънцезащитен фактор над 30. Към DiorSnow е включена и селекция фини пудри с жълт, розов и син подтон, коригиращи червенина, сенки или повяхнал тен.

След постигането на максимална бистрота на лицето, Dior допълват снежната си визия с лимитираната колекция грим „Icy Halos”, вдъхновена от красотата на Исландия. Неочаквано за пролет-лято 2013, но действително освежаващо, продуктите от нея са изцяло в студени тонове. Заскрежени варианти на нежно розово и синьо са предвидени за устните и ноктите, а палитрата сенки за очи съдържа пет иридесцентни нюанса и два апликатора.

http://www.dior.com/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Dior Snow: красотата на снежинка за пролет-лято 2013, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>