Цвят и смелост: Revlon Live Boldly

От  |  0 коментара

Revlon създават най-смелите си цветове досега в колекцията Live Boldly. И шест нови лица, които са новите посланици на красотата от марката. Дръзкото послание на Live Boldly кара дамите да разсъждават над това какво е за тях да живеят смело. “За мен това е да си уверен, позитивен и да преследваш мечтата, която имаш”, споделя Гал Гадот. “Живей дръзко е като мантра в моя живот. Винаги си казвам в огледалото, че съм смела, умна и красива”, казва и Ашли Греъм, която е първият plus size модел, избран за лице на Revlon.

“Понякога нещата не са лесни и трябва да продължиш и да вярваш в себе си и в мечтите си, да бъдеш смел”, казва топмоделът Ракел Цимерман. Смелите жени на Revlon избират своите любими цветове за своята най-смела визия. А гримьорите на марката ни предават и своята визия за цветовете на пролет-лято 2018 – не ги пропускайте!

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Цвят и смелост: Revlon Live Boldly, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>