Уроци по грим с Inglot: финал с цветен макиаж и маникюр

От  |  2 Коментара

Този четвъртък в магазините на Inglot в София, Пловдив и Варна* на уроците по грим ще научим всичко за поставянето на цвят. През целия ден гримьорите на марката ще очакват желаещите дами от клуб Pinks, за да им подарят макиаж, като междувременно ще им помагат със съвети как да полагат сами цвят върху очите и устните си. Освен това в графата „цвят” поставяме и маникюра – ще отделим внимание на новите цветове за ноктите, които тази пролет са много интензивни и искрящи. Ако още не сте се записали за уроците можете да го направите с email на club@pinks.bg  вашите имена, телефон и потребителско име в www.pinks.bg . Не забравяйте и да уточните в кой град можете да посетите уроците – София, Пловдив или Варна. Очакваме записванията ви и през целия ден в четвъртък – 17.05.2012г, а на 18-ти май, петък, ще обявим три печеливши млади дами от списъка, които ще получат безплатен грим за бала от Inglot.

Всички записани за уроците е нужно единствено да се представят по име в магазините, списъкът на клуб Pinks е предварително предаден на персонала на Inglot! Всички записани или посетили от миналия четвъртък могат да посетят и това събитие без повторно записване.

*Inglot ще намерите в
София, Mall of Sofia, бул. “Ал. Стамболийски” 101
Пловдив – ул. “Гладстон” 4
Варна – Grand Mall Варна, ул. “Андрей Сахаров” 2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Уроци по грим с Inglot: финал с цветен макиаж и маникюр, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Безплатен грим за бала от Inglot: печелившите от клуб Pinks : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

  2. miranda

    15.05.2012 at 22:41

    Е-хеее, клубният живот продължава 8-> Жалко, че не мога да отделя поне малко време. Дано следващият път… :-?

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>