Спиралата Twist up the Volume: обемни мигли от Bourjois

От  |  0 коментара

Bourjois се впускат в иновативно търсене за постигане на обемни и подчертани мигли. Новата спирала Twist up the Volume е първа по рода си за френската марка: със завъртаща се 2 в 1 четка за грим за различните желани ефекти – дължина и обем.

Четката Twist up the Volume

Четката на спиралата Twist Up The Volume е с туист-механизъм с две позиции, съответно за дължина и обем. Позиция едно спомага за оптичното удължаване на миглите. Тук четката е с раздалечени влакна, нанася текстурата равномерно и гладко върху миглите и така осигурява оптималното им разделяне.

При позиция две търсеният ефект е подчераният обем. Завъртането на четката на тази позиция позволява на плътните й ресни да обхванат и най-тънките крайчета на миглите, за да им придадат обем.

Формулата Twist up the Volume

Формулата на най-новата спирала от Bourjois се отличава с интензивни черни пигменти. Има еластична и лесно нанасяща се текстура, която добавя равномерни слоеве. Тествана под офтамологичен контрол, Twist up the Volume е подходяща и за носещите контактни лещи.

*Twist Up The Volume от Bourjois, 8ml – препоръчителна цена 18.49лв.
Facebook.com/BourjoisBulgaria

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (7 votes cast)
Спиралата Twist up the Volume: обемни мигли от Bourjois, 8.3 out of 10 based on 7 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>