Спиралата за чувствителни очи: Couvrance от Avene

От  |  0 коментара

През ноември 2013 Avene лансират ключов продукт за дамите с чувствителна кожа и очи -  спиралата с висока толерантност Couvrance. Част от серията гримове Couvrance, предназначена за чувствителната кожа, новата спирала на френската марка съчетава лека и щадяща формула с ефектно подчертаване на миглите. Подходяща е и за дами, носещи контактни лещи.

Формулата

Съставът на спиралата Couvrance не включва парабени, феноксиетанол, хлорфенезин и ароматизатори, дразнещи чувствителните кожа и очи. За създаването й Avene прецизно подбират и пигментите – селектирани са така наречените „супер чисти” пигменти  с минимално съдържание на метали. За да се предпазят чувствителните очи от  свръхнатрупване по миглите, ронене на спиралата и попадането на частиците в окото, текстурата на спиралата Couvrance е изключително лека. Постигната е с технологията емулсия масло във вода, с високо съдържание на глицерин, която прави миглите гъвкави и еластични, без втвърдяване и ронене.

Нанасянето

Четката на спиралата Couvrance е извита във формата на окото, за да позволи по-лесно нанасяне, от корена към върха на миглите с един жест, включително миглите, разположени в двата ъгъла. Двете страни на четката улесняват подчертаването на погледа – вдлъбнатата страна се използва първа за нанасяне на текстурата върху миглите за придаване на обем и извиване на миглите. След това, четката се обръща от изпъкналата й страна, за да раздели и разграничи миглите по-добре. Тъй като спиралата не изсъхва веднага след нанасянето й, това позволява да се направят допълнителни корекции.  Съдържанието на акациева смола позволява повторно нанасяне на спиралата на няколко пласта, един след друг, за по-голяма плътност и обем, без слепване и натежаване на миглите.

Спиралата Couvrance от Avene се предлага в два нюанса: черен и кафяв.

*Препоръчителна цена: 7ml – 32.60лв.

www.avene.bg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (8 votes cast)
Спиралата за чувствителни очи: Couvrance от Avene, 10.0 out of 10 based on 8 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>