Птиче царство в грим колекцията на Айрис Апфел за MAC

От  |  2 Коментара

90-годишната модна икона Айрис Апфел ще остави отпечатъка на стила си върху собствена колекция съвместно с MAC. Екстравагантната интериорна дизайнерка и колекционерка на уникални модни и ювелирни произведения е известна с колоритния си външен вид, а гримът й не прави изключение. И съвсем скоро – през януари, MAC ще пуснат в продажба колекцията й, която играе с известния й прякор – странната птица на модата. Емблематичните очила на Айрис пък са емблемата на една от визиите. „Птиците” на ексцентричната дама са дали имена на червилата, моливите, сенките за очи и лаковете от селекцията.

Цветове като розов гълъб, сребриста чайка и парти папагал ще зарадват почитателите на Айрис Апфел, която обаче е включила и няколко чудесни матови тона за по-уравновесени случаи. Като цяло бихме казали, че на фона на огромното количество колекции, които MAC пускат в последно време, тази претендира да се отличи като рядка птица сред ятото.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Птиче царство в грим колекцията на Айрис Апфел за MAC, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Колекция грим от Карин Ройтфелд за MAC : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

  2. Pingback: Jimmy Choo направиха обувки в чест на Айрис Апфел /анкета/ : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>