Пастели за устните от Clinique и Crayola

От  |  0 коментара

Ако гримът е изкуство, то Clinique и Crayola ни поднасят пастелите! Култовите пастели Crayola срещат прочутите Clinique Chubby Stick, за да ни забавляват, докато оцветяваме устните си. Двете марки за пръв път изненадват със съвместна колаборация в тази очарователна лимитирана колекция. Отварянето на кутия с пастели ни навява чувства на носталгия и спомени от детството, изпълнени в креативност и игри. Clinique и Crayola ги връщат на порасналите деца в 10 нюанса. Chubby Stick™ Moisturizing Lip Colour Balm е в ексклузивна опаковка, вдъхновена от любимите пастели.

Асортиментът от нюанси на двете марки се среща, за да открие съвършените двойки цветове. Така са се родили лимитираните Chubby Stick в Mauvelous, Razzmatazz, Mango Tango и Tickle Me Pink – едни от най-известните и култови пастели на Crayola. Clinique Crayola Chubby Stick™ Moisturizing Lip Colour Balm са налични в 10 различни цвята за лимитирано време на щандовете на Clinique от Април 2017г. Препоръчителна цена – 40 лв., комплект с 8 цвята – 110 лв.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>