Неоновият грим на NARS и Christopher Kane

От  |  2 Коментара

От модния подиум за пролет-лято 2015 пристига дългоочакваната съвместна колекция на NARS и Christopher Kane. Поредният съюз между красотата и модата е обагрен в най-смелите неонови нюанси за новия сезон под името “Neoneutral“. Играта на думи намигва към страстта на Кристофър Кейн към неоновите нюанси като почти неутрална палитра. “Често използвам неон като неутрален тон. Това е освежаващо и вдъхновяващо“, коментира дизайнерът. От своя страна, създателят на NARS Франсоа Нарс споделя: “Гримът трябва да е като гардероба. Това е добавянето на цветове, които имат въздействие върху вас“.

С тази смела и цветна концепция двете марки ни предлагат 10 нови грим продукта: сенки за очи, неонови гланцове за устни и руж. Всички те са обединени от ярки розови, оранжеви и лилави нюанси, неутрални пясъчни тонове и максимален блясък. За първи път колекцията NARS и Christopher Kane видяхме в дефилето на модната къща за пролет-лято 2015, а от средата на април всички продукти са налични за продажба на narscosmetics.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Неоновият грим на NARS и Christopher Kane, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Nars Tahiti Bronze: красота от Таити – Pinks.bg - е-списанието

  2. Pingback: Nars Tahiti Bronze: красота от Таити – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>