Лондонска колекция за косата – London Addixion от L`Oreal Professionnel

От  |  1 коментар

Лондон е тема номер едно това лято заради Олимпийските игри, а британската вълна успя да достигне чак до косите. Новата серия стилизиращи продукти на L`Oreal Professionnel London Addixion е вдъхновена именно от столицата на Обединеното кралство и странния и неподражаем стил на обитателите й. За да се постигнат най-причудливите форми на прическата, те предлагат три също толкова странни и причудливи продукта – Bubbles Souffle, Sprax Delight и Bouncy Wax.

Bubbles Souffle е точно като суфле от балончета – аериран крем, пълен с хиляди въздушни сферички, които повдигат косата от корена до връхчетата. Подходящ е за нанасяне както на влажна коса, преди сешоар, така и на суха – за рошав обемен ефект.

Sprax Delight е течна вакса, но под формата на спрей, който придава изключителен блясък и естествено фиксира косата. Подходящ е за детайли или за прибиране на косъмчета, които лесно щръкват, когато косата е оформена в опашка.

Bouncy Wax е крем-вакса със степен на фиксация 4, която е изключително мека като текстура и придава форма без да сплъстява косата. Подходяща е за къси коси, за рошав ефект и всякакви експерименти за тази дължина.

Визиите за серията London Addixion са дело на шотландския коафьор Малкълм Едуардс, който се самоопределя като изключително вдъхновен от културата и начина на живот в Лондон – градът, в който живее и работи. Той е познат с работата си за американското, италианското и английското издание на Vogue, както и за редица модни марки като Dior, Yves Saint Laurent, Prada, Marc Jacobs, Burberry, Mulberry, H&M. Малкълм е чудесен избор за коафьор, който да постигне необичайните прически за лондонската мини-серия на L`Oreal Professionnel и дори е автор на някои от най-причудливите визии на гостуващата ни в момента поп звезда Лейди Гага.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
Лондонска колекция за косата – London Addixion от L`Oreal Professionnel, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

1 коментар

  1. milena_cherneva

    21.08.2012 at 08:46

    =D>

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>