Иновация против косопада: лосионът Creastim от Ducray

От  |  1 коментар

В началото на есента дерматологични лаборатории Ducray представят своята последна иновация за борба с косопада – лосиона Creastim. Лосионът Creastim е разработен за специфичните проявления на косопад – реакционен или хроничен, като е адаптиран за жените в периода след раждане, без съдържание на парабени и с добра кожна толерантност.

Формула

Формулиран с иновативни активни съставки – креатин, тетрапептид и витаминен комплекс (B5, B6, B8 ), той действа директно на най-основния механизъм на космения цикъл. Комбинацията от тези съставки ефективно реактивира растежа на косата, подобрява кожната микроциркулация и подобрява качеството на косъма.

Приложение

Лосионът Creastim се прилага с в курс на употреба 2 месеца, 3 пъти седмично, като се използва без изплакване. Ducray съветват да се нанесат 10 пулверизации на скалпа и нежно да се масажира, като предварително се направят редове за впръскване и по-добър контакт на продукта.

Лосионът Creastim от Ducray е в аптечната мрежа.
Опаковка: два флакона по 30ml.
Препоръчителна цена: 74,90лв.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Иновация против косопада: лосионът Creastim от Ducray, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

1 коментар

  1. Getzova

    26.11.2013 at 14:12

    няма ефект, вече 2 месеца го ползвам

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>