Градският защитник на кожата: Esthederm City Protect

От  |  0 коментара

Здравата и защитена кожа е първата ни стъпка в грижата за красотата. Но в градски условия това е задача с повишена трудност. Новият ни любим помощник е спреят City Protect от Esthederm. В златния флакон се крие една освежаваща aнтиоксидантна стъпка, която предпазва с активна бариера кожата от стреса в градски условия. Това означава, че излизаме навън защитени от слънчевата светлина и замърсяването.

 

Esthederm City Protect
Защитен спрей за градски условия 100ml – 79лв
Открийте в аптеките или на Esthederm.bg

City Protect подсилва и естествените защитни функции на кожата за по-добър контрол на фотостареенето с Global Cellular Protection – патентована технология за защита на вътрешноклетъчно ниво. Този уникален патент на Esthederm има няколко полезни действия:

- Предотвратява стареенето на кожата и неравномерния тен, провокирани от агресивните фактори на околната среда.
- Неутрализира свободните радикали и предпазва клетъчната ДНК.
- Противодейства на факторите, които разрушават колагена и по този начин забавя появата на бръчки и липсата на плътност.
- Предпазва и подобрява естествената защита на кожата срещу стреса в градски условия и слънчевата светлина.

* * *

Как да използвате City Protect:

Напръскайте върху лицето и косата от разстояние 20 см. Ускорете проникването на продукта, като използвате леки потупващи движения. Можете да използвате по всяко време на деня, в комбинация с обичайните продукти, които използвате, както и върху грим за по-добро фиксиране. City Protect може да се използва за лице, тяло и коса.

Esthederm.bg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Градският защитник на кожата: Esthederm City Protect, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>