Вълшебната четка на Clinique: Purifying Cleansing Brush

От  |  2 Коментара

След революционната си система за почистване на кожата в 3 стъпки – почистване, ексфолиране и овлажняване, Clinique представя четката Sonic System Purifying Cleansing Brush. Марката допълва ритуала 3-Step Skin Care System като преобразява първата стъпка – почистването, с помощта на новата си вълшебна четка. Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush е иновативна четка за почистване на лице, създадена от дерматолози за по-чиста, сияйна и здрава кожа. Clinique партнира с водещ швейцарски производител за създаването на най-нежната и ефективна соник четка.

ДИЗАЙНЪТ

Sonic System Purifying Cleansing Brush следва семплата визия на бранда с пет предстоящи патента за уникалния дизайн и функционалност на четката. Всеки детайл е внимателно обмислен за оптимален ефект. Овалната форма на главата на четката е специално създадена да почиства определени зони, които са по-труднодостъпни – около носа, близо до линията на косата и брадичката. Двата вида заоблени снопчета, за нежно и подходящо почистване за различните типове кожи: бледо зелените снопчета, разположени под наклон, са по-твърди и по-къси, за лесно и ефективно почистване на зоните, в които порите са склонни към разширяване, по-силно омазняване и запушване, като Т-зоната.

Белите снопчета са по-меки и гъвкави, за деликатните зони на лицето, в които има по-малко мастни жлези, като скулите. Заобленият край на четката следва интуитивните движения на ръката при почистване, за приятно и естествено усещане. Швейцарска технологична изработка отговаря на най-високите стандарти в инженерния сектор. Високочестотните вибрации в комбинация с уникалната форма на четката нежно масажират кожата, за разтваряне на натрупаните нечистотии и себум и почистване, което е много по-ефективно в сравнение с ръчното измиване, за подобряване на цялостното здраве и комфорт на кожата. Допълнително улесняваща, Purifying Cleansing Brush е водоустойчива за употреба под душа и има таймер с автоматично изключване след 30 секунди, напълно достатъчни за всички типове кожа при начална употреба. Постепенно, ако кожата е в комфорт, може да удължите времето за почистване до 1 минута, два пъти дневно.

НОВИЯТ РИТУАЛ НА ПОЧИСТВАНЕТО

Purifying Cleansing Brush дава невероятни резултати при употреба със специално създаден почистващ продукт. Четката работи в синхорн с 3-Step Facial Soaps за усещане, което ще трансформира кожата Ви. При употреба заедно с подходящите за типа кожа Facial Soaps, Sonic System Purifying Cleansing Brush клинично доказано осигурява по-гладка и сияйна кожа, с видимо чисти пори. Кожата диша свободно и взема най-доброто от последващите продукти за допълнителна грижа. Когато се ползва заедно с 3-Step Skin Care System, ексфолиращото действие на Clarifying Lotion е още по-силно, а овлажняването осигурявано от Dramatically Different Moisturizing Lotion+/Gel е още по-ефективно. 97% от изпробвалите четката споделят, че четката нежно и едновременно ефективно почиства кожата от себум, натрупани замърсявания и нечистотии. 94% от потребителите споделят, че кожата им става по-ясна и сияйна. Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush е подходяща за всички типове кожа и всички възрасти, дори и за най-деликатните и тънки кожи. Преди да започнете употреба, първо почистете грима от лицето и очите. Нанесете съобразен с типа кожа почистващ продукт – Clinique 3-Step Facial Soap, директно върху предварително навлажнената четка и включете бутона за старт. Нежно масажирайте челото, носа и брадичката с меките снопчета. Под лек наклон, и с движения нагоре и надолу почиствайте Т-зоната със зелените снопчета. Не е необходимо да натискате, оставете четката да се плъзга леко по лицето.

Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush е налична в бутиците на марката и избрани магазини за селективна козметика.
Препоръчителна цена:
Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush – 239лв
Brush head – 39лв

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (11 votes cast)
Вълшебната четка на Clinique: Purifying Cleansing Brush, 7.5 out of 10 based on 11 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Ексфолиация: краят на микро перлите в козметиката – Pinks.bg - е-списанието

  2. Pingback: Ексфолиация: краят на микро перлите в козметиката – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>