Барок будоар: празничната колекция на Sephora

От  |  0 коментара

Празничния сезон по правило е подчертано пищен в Sephora и 2013-та не прави изключение. Освен множеството предложения на различни марки, Sephora представят и своите традиционни колекции грим, лакове, аксесоари и продукти за тяло и баня, обединени под една обща тема. Тази година обединяваща е идеята за екстравагантната и експериментираща Лейди Барок и нейния “Барок Будоар”, изпълнен с десетки бляскави предложения, изцяло насочени към парти вечерите.

Sweet and Cosmic Визия

Водещата визия на Sephora за сезона е подчинена на блясъка, пайетите и броката. Тук са включени Glitter Liner: две в едно очна линия и спирала с различни брокатени нюанси, както и Glittering Eye Duo: фиксираща база и пайети за очи, също в разноцветни метални нюанси.

Sweet and Cosmic Палитри

Палитрите на Sephora за празничния сезон варират от най-богатата Makeup Academy Palette с над 100 цвята гримове, до компактната джобна Pocket Eye Palette. Традиционните палитри в мини-чантички на Sephora отново присъстват с актуални нюанси на сенките и глосовете, а всички палитри получават и нов дизайн, обсипан с брокат в сребърно или черно.

Sweet and Cosmic Make up Impulsions

„Импулсивната” селекция на Sephora включва сетове от грим колекцията и актуалните лакове на марката. Тук са и празнично опакованите гланцове и червила на Sephora, както и златна и сребърна вариация на Glitter Spray за тяло.

Sweet and Cosmic баня

Бляскавата тема продължава и в идеите за баня, като в тази селекция са включени лимитирани издания Enigmatic на душ-гел, лосион и гомаж за тяло. С уханието на Enigmatic Sephora добавят още течен сапун за ръце, олио за тяло и ароматизирани сапунени снежинки.

Sephora България във Facebook

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (5 votes cast)
Барок будоар: празничната колекция на Sephora, 8.0 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>