Адел: вашата лична бюти секретарка

От  |  0 коментара

Днес ще ви запознаем с полезната услуга на личната бюти секретарка – АДЕЛ, която вече можете да използвате в София. Иновативната идея на компанията е да бъде наш посредник при намирането на свободен час в проверен и одобрен салон за 5 вида разкрасителни процедури: фризьорство, маникюр, масаж, козметика и педикюр. Когато няма свободни часове в любимия ви салон, АДЕЛ ще ви насочи към най-близкия бюти специалист спрямо избрания от вас час, район и ценови диапазон за процедурата сред над 70 салона в София. Всеки клиент, който запише своя час с помощта на АДЕЛ получава и  7 % отстъпка от цената на избраната терапия в конкретния салон.

Решихме да създадем услуга, която да улесни забързания човек в откриването на качествена разкрасителна процедура на удобно място и в удобно време. И същевременно да го накара да се почувства специален”, казват от компанията, като гарантират намирането на правилното място, което предварително е покрило изискванията за доверен салон. Операторите на AДЕЛ работят всеки ден от 09:00 до 19:00ч. на телефон 0700 11 288 и онлайн на www.adel.bg.

www.adel.bg
Facebook.com/www.adel.bg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Адел: вашата лична бюти секретарка, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>