Velvet Candles от Dolce&Gabbana

От  |  1 коментар

Ексклузивните парфюми на Dolce&Gabbana от Velvet Collection получават празнично продължение за Holiday 2014 с нови ароматни свещи. Италианската марка отново се завръща към сицилианските си корени с концепцията за Velvet Candles. Свещите са символ на топлината и светлината, а ароматите са начин да извикаме спомени и емоции в новата колекция на Dolce&Gabbana. Velvet Candles са представени в общо четири ухания: Velvet Sublime, Velvet Desire, Velvet Vetiver и Velvet Wood, като всяка свещ е изработена с натурални есенции в традициите на италианската парфюмерия.

Нотки на гардения, тубероза, нероли и лакирано дърво композират акордите на ароматните свещи, отделящи се плавно при запалване. Като истински колекционерски продукт, Velvet Candles са опаковани в черна кутия от кадифе, в която са скрити златните свещници с благоуханен восък.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Velvet Candles от Dolce&Gabbana, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Todorka Lambreva

    08.11.2014 at 09:34

    Уникални!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>