С любов към океана: кампания на Davidoff Cool Water и National Geographic

От  |  1 коментар

Лимитирана серия продукти на Davidoff Cool Water за мъже и жени през лято 2012 ще подкрепи една чудесна инициатива, за която решихме да ви разкажем. Davidoff се включва към мисията на National Geographic Society за защита на девствените кътчета от световния океан и създаването на морски резервати. Партньорството под надслов Love the Ocean стартира с експедиция до островите Питкерн в Тихия океан и се води от морския еколог Енрик Сала.

*Енрик Сала плува до зелена костенурка край Коста Рика

Обичащите океана почитатели на Davidoff Cool Water*, ще могат да проследяват местоположението на изследователя с помощта на уникален код за достъп до сайта http://www.love-the-ocean.com/ , който ще бъде добавян към всеки продукт от серията.

Лице на кампанията Davidoff Cool Water е холивудският актьор Пол Уокър, който е известен със страстта си към океана и преди да стане знаменитост е изучавал морска биология.

Неговата задача е да разпространи идеята за кампанията, а голямата обща цел е да се изучат и опазят последните девствени кътчета от световния океан, както и да се повиши критично ниският процент на защитени морски територии – едва 1%.

Много информация за развитието на Love the Ocean и красиви подводни снимки от пътешествието можете да следите на официалната Facebook страница на Davidoff Cool Water.

*Лимитираната серия Davidoff Cool Water в подкрепа на инициативата Love The Ocean е и в българската търговска мрежа от месец август

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (8 votes cast)
С любов към океана: кампания на Davidoff Cool Water и National Geographic, 10.0 out of 10 based on 8 ratings

1 коментар

  1. milena_cherneva

    21.08.2012 at 08:48

    Много “красива” статия 8-> ;)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +3 (from 3 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>