J’adore Touche de parfum: парфюмен ритуал от Dior

От  |  2 Коментара

Dior предлага нов ритуал в изкуството на парфюмирането с J’adore Touche de Parfum. От техниката на нанасяне до консистенцията, това е едно ново ароматно докосване, което можем да комбинираме с всеки аромат J’adore по избор, за да създадем свой собствен и уникален J’adore. J’adore Touche de Parfum е покана да открием нашето собствено ароматно настроение. Да изберем силата на нашия аромат – лек или наситен, семпъл или комплексен, за да създадем нашия подпис в неповторими женствени нотки.

АРОМАТНО ДОКОСВАНЕ

Създаден от Франсоа Демаши J’adore Touche de Parfum е повече от парфюм – това е неочаквана покана. Съчетано с J’adore аромат по Ваш избор, това ароматно докосване ни отвежда към безбройни олфакторни комбинации. Уникалният Touche de Parfum с консистенция на сухо олио съчетава най-изтънчените цветя на J’adore, събрани от целия свят, а върху него се разгръща всеки от ароматите от колекцията J’adore на Dior. В Touche de Parfum разцъфват Самбак жасмин от Индия, Турска роза Дамасцена, Тубероза от Индия, акорди на момина сълза и множество бели цветя. Но откриваме и други уникални фасети, които отлично се съчетават с всяка от вариациите на J’adore.

Свръхдоза санталово дърво от Шри Ланка придава мистериозност. Амбретът, извлечен от семената на хибискуса, се появява грандиозно като деликатно смесва плодовите нотки на круша, ликьор и светъл мускус. Скъпоценен и уникален, той взаимодейства перфектно и синергично с цветната хармония на J’adore. Изключително богата на естествени суровини, консистенцията се разгръща различно на всяка кожа, като освобождава уникални нотки „по поръчка”, като личен подпис.

ДА СЕ ПРЕВЪРНЕШ В ПАРФЮМЕРИСТ

Touche de Parfum се нанася по начина, който желаем. С деликатно потупване или дръзко движение – ароматното масло е основа за сюжета. Съчетаваме с аромат J’adore по наш избор. Една, две, три ароматни капки на вътрешната част на китките. Кожата е стоплена от възхитителна консистенция, лесно създадена от нас, само с едно докосване. Само с няколко капки течна коприна, J’adore Touche de Parfum променя изкуството на парфюмирането. И ни кани да изберем допълващия J’adore за нашата уникална хармония.

РИТУАЛНО НАНАСЯНЕ

Чарлийз Терон е лицето на новия J’adore Touche de Parfum от Dior

Бутилката на J’adore Touche de Parfum е технологично чудо. J’adore Touche de Parfum навлиза в нова ароматна територия – това е нов начин за носене на парфюма и изцяло нов ритуал за J’adore, който е изцяло наш. Капилярна система, ексклузивна за Dior Maison de Parfums, улеснява нанасянето: отварянето на златната капачка на амфората издърпва и улавя капка в апликатора. Ароматът се освобождава само когато прозрачният апликатор се докосне до кожата.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
J'adore Touche de parfum: парфюмен ритуал от Dior, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

2 Comments

 1. Elly

  03.12.2015 at 13:47

  Dior е любимата ми марка и J’Adore любимия ми парфюм! Ще си подаря Touche за нова година :) Може ли да ми кажете каква ще е цената?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  • Pinksbg

   03.12.2015 at 15:26

   Здравейте, Elly, препоръчителната цена на J’adore Touche de parfum е 20ml – 173лв. :)

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: +2 (from 2 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>