Околосветско пътешествие със свещите на Laduree

От  |  2 Коментара

Освен като създатели на вкусните сладки macarons Laduree се славят и с „вкусната” си политика в красотата и ароматите. Една от най-новите колекции на френската марка представя умението им чрез околосветско пътешествие до четири града с доказана любов към стила на Laduree. Бутиците за сладки в Париж, Лондон, Ню Йорк и Токио са flagship локациите на Laduree по света и по случай 150-тата си годишнина от марката им посветиха по една ароматна свещ. Всички свещи от колекцията The Lucky Charms Candles представят градовете през погледа на екипа на Laduree и техните лични впечатления за атмосферата и хората. Свещта на Париж гори с аромат на тубероза „като уханието на фатална жена, незабравимо”.

Свещта на Лондон е с аромат на кожа, описан от марката като „ухание, напомнящо на английски клуб по залез слънце и разкошен диван „Честърфийлд”. Ароматът на Токио е пресъздаден от нежно ухание на чай, символизиращо „финият и мистериозен японски дух”. Голямата ябълка Ню Йорк запазва за себе си свежият аромат на зелена ябълка с Laduree асоциация за жителите на града „притежаващи ненаситен апетит за живот”.

www.laduree.fr

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Околосветско пътешествие със свещите на Laduree, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Аромат на месеца: La Tentation de Nina от Nina Ricci – Pinks.bg - е-списанието

  2. elivasileva

    21.03.2013 at 19:19

    Красиво!!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>