Джони Деп за Dior Sauvage

От  |  1 коментар

С началото на септември за първи път виждаме Джони Деп в амплоато му на лице на Dior и новия мъжки аромат Sauvage. Досега, той никога не е бил лице на парфюм. Никога не е изпълнявал ролята на друг характер, освен образите, маркирали славната му кариера. Джони Деп сега е мъжът Sauvage на Dior, модерен шаман, който не се страхува нито от приключения, нито от емоциите си. Холивудската звезда влиза в своята свободолюбива Sauvage роля във филм на Жан-Баптист Мондино с оригинален саундтрак, композиран от легендарния Ry Cooder за героя на Dior. Последвайте с нас пустинната история на Sauvage с Джони Деп в компанията на китара, койот и орел.

SAUVAGE: АРОМАТЪТ

Тази нова композиция на Франсоа Демаши олицетворява напълно душата на парфюмната къща с притегателната сила на класиката и способността да усети характера на мъжа, за когото създава аромат.”За да създам Sauvage, аз използвах мъжа като отправна точка. Силна и безпогрешна мъжественост. Като образа на мъжа, издигнал се над времето и модата“, казва Франсоа Демаши. Майсторът-парфюмерист избира да ревизира архетипната структура на фужерните (папратови) аромати като използва съставки от естествен произход, с изключително качество и в наситена концентрация.

В началото, Бергамота е като силен, студен вятър. За Sauvage, Франсоа Демаши настойчиво изисква специално качество на есенцията от бергамот. Ексклузивен бергамот, който той приспособява заедно с местните производители, за да получи “подпис по поръчка” за House of Dior. Плода на уникалния италиански тероар, намиращ се в златоносната долина, сгушена между Йонийско море и предпланината на Аспромонтския масив, бергамотът от Калабрия избухва с пикантни, цветни и плодови нотки, отличаващи се от всеки друг. Това е единственият бергамот, който Франсоа Демаши избра и моделира сам. Това е неговият “savage” бергамот, който възтържествува в прекомерни дози. Наред с него, Ambroxan® постепенно разгръща благородната красота на амбровите си нотки. Тази съставка от естествен произход от скъпоценната сива амбър разпростира морските си и анималистични нотки. Sauvage се разгръща в отличителни акорди на смола, тамян, най-финият в света черен пипер от Съчуан и розов пипер. Богат ветивер, свеж здравец, лавандула и пачули завършват композицията.

SAUVAGE: ФЛАКОНЪТ

Луксозна бутилка с кръгли, чувствени линии, контрастиращи с името Sauvage. Изчистеният и компактен флакон е със стилни кодове, изразяващи ясно Dior. Черна лачена капачка на върха с подпис CD. Стъклото е тежко, плътно и тъмно, оцветено от абсолютен непрозрачен тъмен цвят до опушена прозрачност. Всеки детайл е внимателно проучен: фин слой напръскано сребро по стените на бутилката създава деликатен огледален ефект, блестящ и трансперантен. В основата на бутилката, капка от стъклото разцъфва в “усмивка.” Инициалите CD са гравирани в основата, а в магнетизираната капачка се вижда пчела.

Снимки: Dior Press

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (9 votes cast)
Джони Деп за Dior Sauvage, 10.0 out of 10 based on 9 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Емилия Кларк и бижутата Dior – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>