Аромат на месеца: YSL Black Opium Glowing

От  |  0 коментара

Опияняващата ароматна история на Yves Saint Laurent продължава с най-новия YSL Black Opium Glowing. Импулсивно, енергично и пристрастено към веселието: това ухание следва свободолюбивите почитателки на марката.

АРОМАТЪТ

Иконичният акорд на кафе в Black Opium е зареден с пленителна свежест. Във върха неговият аромат е подсилен от нотки на круша, лимон и бергамот. В сърцевината на аромата се разгръща флорална експлозия от портокалов цвят и жасмин самбак. Чувствените базови нотки на Black Opium Glowing завършват композицията с кедър, пачули и мускус.

ФЛАКОНЪТ

Покрит с розови и черни отблясъци по иконичния кръг в центъра класическият дизайн на Black Opium е озарен от името, изписано в металнорозово. Неоновите светлини на нощта се отразяват в бляскавите частици и подканват да изпълним мотото на YSL Black Opium Glowing - “Предай нататък!”.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (5 votes cast)
Аромат на месеца: YSL Black Opium Glowing, 8.8 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>