Аромат на месеца: Si от Giorgio Armani

От  |  1 коментар

През декември за аромат на месеца в Pinks селектирахме едно ухание, събирателно за деликатно подчертаната женственост – Si от Giorgio Armani. Най-новият дамски парфюм на Джорджо Армани е изискан и с ненатрапчиво присъствие, но оставящ магнетично и запомнящо се съчетание от нотки. „Sì е моят манифест към модерната женственост, неустоимо съчетание на грация, сила и свобода на духа“, казва самият Джорджо Армани за аромата. За рекламно лице е избрана актрисата Кейт Бланшет, която въплъщава значението на името Si.

Sì Alla Forza *
Sì Ai Sogni *
Sì Alla Libertà *
Sì All’amore *
Sì A Me Stessa *
* Sì на силата / Sì на мечтите / Sì на свободата / Sì на любовта / Sì на себе си

 Ароматът

Подхождащ на естествената елегантност на жената Giorgio Armani, новият Si улавя самата същност на италианския шик. е едно преоткриване на шипровите аромати, които се сливат с кожата, с ритмична олфактивна композиция. Във върха на парфюмната вода откриваме специален екстракт от касис, обогатен с два вида обгръщаща, чувствена ванилия: една абсолютно натурална и друга – Jungle essence™* за пристрастяващо и омайващо усещане. В сърцевината на Si разцъфва букет от майска роза, подсилена с нотки от фрезия и елегантен акорд на пачули. Нотка от амбър и наситен orcanox™*, завършват топлата база на аромата.

*съставка от парфюмерийната къща

Флаконът

Флаконът на Si е издържан изцяло в стил Armani – постигащ автентична изисканост, с нищо излишно и нищо липсващо. Семпло структуриран, той е с основа, нито истински квадратна, нито напълно обла, и заострени извивки. Капачката-връх на флакона напомня беклит – с необикновена и изчистена форма, като творение от колекциите висша мода на италианския моден маестро. Флаконът си играе с двойствеността между силата и безгрижието, със своята прозрачност и плътност и хармонията в контраста между черно и пепел от рози. Завършващи обвивката на новия Si са двата златни пръстена на основата на капачката и флакона, символизиращи силата на истинската женственост.

Линията

Ароматът Si от Giorgio Armani е в магазините за селективна парфюмерия на следните препоръчителни цени:

Giorgio Armani SI EDP 30Ml – 110лв
Giorgio Armani SI EDP 50Ml – 157лв
Giorgio Armani SI EDP 100Ml – 221лв

Специално за Коледните празници, Giorgio Armani представя Si и в два подаръчни комплекта:

Комплект Si за жени с парфюмна вода EDР 50 ml. Включва още душ гел 75 ml и лосион за тяло 75 ml с новия аромат. Препоръчителна специална цена: 157лв.

Комплект Si за жени с парфюмна вода EDР 100 ml. Включва още душ гел 75 ml и лосион за тяло 75 ml с новия аромат. Препоръчителна специална цена: 221лв.

Снимки: Giorgio Armani Press

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.9/10 (12 votes cast)
Аромат на месеца: Si от Giorgio Armani, 9.9 out of 10 based on 12 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Аромат на месеца: Si EDT от Giorgio Armani – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>