Аромат на месеца: Escada Sorbetto Rosso

От  |  1 коментар

Лятно сорбе на брега на морето! Sorbetto Rosso е най-новото допълнение в прочутата колекция от летни аромати на ЕSCADA. Като първата марка, лансирала такива аромати, ESCADA знаят точно как да ни накараме да си мечтаем за най-горещите дни от годината. Пионер в тази революционна концепция е Маргарета Лей, бивш модел от Швеция, а впоследствие главен дизайнер и съосновател на ESCADA. Повече от 25 години след ‘Chiffon Sorbet’, традицията все още продължава, като летните лимитирани издания на ESCADA се превръщат в едни от най-успешните ароматни линии в парфюмерийната индустрия. Носещ духа на брега на Амалфи и италианската Dolce Vita, новият ESCADA Sorbetto Rosso е аромат на удоволствието и радостта. Той е свеж, искрящ и спонтанен и носи в себе си въодушевлението и трепета на щастието от един съвършен летен ден.

АРОМАТЪТ

Сърцето на аромата е диня – утоляващ жаждата летен плод. За да наложи и изведе на преден план вкусната плодова, сочна и зелена нотка диня, парфюмеристът Ришар Ерпен майсторски подсилва плодовите нотки със съставки, които да покажат всичките и различни страни. За да подкрепи освежаващата и сочна страна на динята, той избира мандарина и Калон, а за сладката и гурме страна включва в композицията круша, червена ябълка и пралина. За повече чувственост и разкош, на финала са добавени тиаре и мускус.

ФЛАКОНЪТ

Изображението на диня върху емблематичния флакон на ESCADA Sorbetto Rosso препраща към същността на аромата. Датският дизайнер Мадс Берг креативно успява да внуши усещането за хармония между женската красота и красотата на природата, използвайки весели, предизвикателни цветове за визията. Постигнатият баланс носи едновременно послание за свобода и спокойствие. Виждането на Мадс Берг за новият аромат ESCADA http://pinks.bg/krasota/aromati/аромат-на-месеца-escada-sorbetto-rosso/ e млада жена, пристигнала в своята мечтана лятна дестинация.

ESCADA Sorbetto Rosso eau de toilette е наличен от месец април в следните размери: 30 ml, 50 ml, 100 ml.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

1 коментар

  1. RR

    02.05.2018 at 22:18

    Уникален парфюм!Това ще ми е парфюм на лятото!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>