Аромат на месеца: чудовищата на Nina Ricci

От  |  0 коментара

Всички ние имаме чудовище в нас, което спи. Ами ако го освободим? С това малко страшно представяне се запознаваме с две много сладки чудовища – новите аромати Nina и Luna Monsters от Nina Ricci. Неустоимите ухания на френската марка от колекцията Les Belles de Nina са “облечени” във флакони-чудовища. А тяхната невероятна и пъстра история не може да бъде разказана по друг начин, освен като приказка.

Nina Ricci подновява жанра с помощта на Ана Струмпф и Гуто Рикуена. Двама бразилски художници, образуващи поп тандем, и двамата забавни и непоколебими. Във вихрушката на омагьосаната гора очарователни змии, цветя, пеперуди и гъби проверяват флаконите на Nina и Luna.

“Колко по-добре ще е да освободим малките ни чудовища?”, помислят си от Nina Ricci и преразглеждат легендарните си аромати. Nina се трансформира в искряща круша, покрита със захарен памук и касис, а Luna в сочен карамелен ананас, напоен с лайм. Очарователните чудовища на Nina Ricci са налични в 50ml EDT в магазините за селективна парфюмерия от февруари.

ГАЛЕРИЯ

Снимки: Nina Ricci Press

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Аромат на месеца: чудовищата на Nina Ricci, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>