Аромат на месеца: лято с Jo Loves

От  |  0 коментара

Ароматите на Jo Malone са култови за всички, които ценят уникалните ухания. Британката създава колекцията Jo Loves, за да затвори любимите си аромати във флакон. Колекцията е отпечатък на летните емоции и естествено се превърна в нашия избор за аромат на месец юли. Новата колекция включва общо 15 нови продукта – тоалетни води, грижа за тялото и ароматизирани свещи. Jo Loves от Jo Malone ще откриете с глобална доставка ексклузивно от Net-a-Porter.

Ароматите

Jo Loves Pomelo, Jo Loves Red Truffle и Jo Loves Mandrine са отпечатък от пътешествията на Джо по света. Неделен брънч в Ню Йорк или самотен плаж в Тайланд – ароматите на Jo Loves целят да ни отведат на правилното вълшебно преживяване. Jo Loves Pomelo завладява със свежестта на тропически нотки.

Изисканите трюфели са подчертани с вкусна смокиня и ветивер в Jo Loves Red Truffle. Цитрусовата наслада на Jo Loves Mandrine съчетава бергамот и подправки за най-леките слънчеви дни.

Jo Loves

Червената точка маркира класическия стъклен флакон на всички аромати в колекцията Jo Loves от Jo Malone. Прозрачната обвивка позволява да надникнем към цвета на всяка от композициите. Ароматната феерия е завършена с продукти за тяло и баня, както и с натуралните есенции на свещите за ароматерапия.

ГАЛЕРИЯ

net-a-porter.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Аромат на месеца: лято с Jo Loves, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>