Червената шапчица, егоистът и Ванеса Паради от Chanel – реклами от миналото

От  |  2 Коментара

В една красива поредица от материали ще ви покажем част от любимите ни реклами на козметика и парфюми, събрани от близкото и по-далечно минало. Някак изпитахме нуждата да се поровим из архивите, за да намерим клиповете, които ни напомнят за креативната, не крещящо сексуална и съвършено ретуширана епоха в този тип реклама. Започваме с класиките на Chanel и по-специално – с класиките на Chanel и Жан-Пол Гуд.
Първият клип е прочутата „Птица в клетка” от 1992-ра година – реклама на аромата Coco на Chanel. В това видео младата Ванеса Паради чурулика стреснато в клетката си и преобръща завинаги стандартите за реклама с участието на знаменитост. Към днешна дата Ванеса и Chanel все още са заедно, но, уви, в ретушираната епоха.

Жан-Пол Гуд е режисьор и на личния ни фаворит сред всички реклами на френската модна къща в историята – представянето на мъжкия парфюм Egoiste от 1990-та.

Под драматичните звуци на Монтеки и Капулети от „Ромео и Жулиета” на Прокофиев, десетки разярени французойки крещят неговото име…

През 1992-ра, отново за легендарния N5, Люк Бесон режисира поредната реклама за марката, която ще остане в историята. Тя превръща Естела Уорън в Червената шапчица , която обаче няма причина да се страхува от вълка, а този спот се превръща в образец за коледна реклама.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Червената шапчица, егоистът и Ванеса Паради от Chanel - реклами от миналото, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Лили-Роуз Деп за очилата на Chanel – Pinks.bg - е-списанието

  2. Nelly

    08.02.2012 at 13:59

    Chervenata shapchica beshe moita lubima kato malka (*) chanel sa nomer edno

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>