Стани Skin Checker: кампания на La Roche-Posay

От  |  0 коментара

Огромен дял (73%) от световното население твърди, че се грижи повече за здравето на своите близки, отколкото за своето собствено здраве. С тази идея La Roche-Posay призовава всеки човек да провери бенките на своите близки и разбира се – своите, в рамките на международната кампания за повишаване на информираността за риска от меланома Skin Checker. 90% от случаите на кожен рак са лечими, ако бъдат открити навреме. 

ABCDE и безплатна консултация с дерматолог

Вашият дерматолог най-добре може да диагностицира състоянието на вашите бенки. Но и вие самите също можете да следите за промени в тях по лесния ABCDE метод, като внимавате за асиметрия, промени в очертанията, цвят, диаметър или разрастване на бенката. Повече информация и петте прости стъпки на метода можете да откриете на специалния сайт на La Roche-Posaylarocheposay.bg/skinchecker. Марката ви напомня, че и през 2015-та можете да се възползвате от деня на безплатни прегледи при дерматолог в България в рамките на паневропейската кампания Евромеланома 2015, който тази година е на 13 май. Дерматолозите, които ще вземат участие, са посочени на сайта www.derma.bg.

Станете Skin Checker

Ексклузивно проучване, проведено от Ipsos за La Roche-Posay в 23 страни от всички континенти, разглежда различните обществени нагласи и основните познания по отношение на рисковете, свързани с излагането на слънце. Убедителен дял от 88% от анкетираните са запознати с рисковете от развитие на рак на кожата при излагане на незащитена кожа на въздействието на слънцето. Въпреки това, само 1 от всеки двама запитани са направили скрининг на бенки при дерматолог и 1 от всеки четирима някога са изследвали бенките по тялото си. Ангажиментът на марката към каузата датира от няколко години и сега La Roche-Posay стартира нова, широкомащабна кампания, фокусирана върху превенцията на кожния рак, с нов и модерен облик, която дава възможност на всеки да играе активна роля в скрининговия процес за меланом, като се вгледа по-отблизо в себе си и в най-близките си хора.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Стани Skin Checker: кампания на La Roche-Posay, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>