Специалната селекция масла за коса Elixir Ultime от Kerastase

От  |  0 коментара

Най-награждаваният и най-продаван продукт на Kerastase в грижата за косата – Elixir Ultime, се сдоби с ново признание. Марката представя три нови парфюмни масла с неговата основа в така наречената си „Специална селекция“. Трите нови масла от „Специалната селекция” са разработени за по-специфични нужди на различните коси и съчетават Олео-комплекса на Elixir Ultime с допълнителни екстракти. Целта, която си поставят от марката, е да запазят предимствата на класическата технология и да добавят към тях съставки, които да са подходящи за персоналните нужди на всяка коса.

Хилядолетна роза + Олео комплекс
Предназначен за фина и чувствителна коса
В състава е включена розата заради своите възстановяващи и възобновяващи свойства.
Богата е на Витамин Е и защитава фината коса от UV лъчите. С лека текстура и цветен аромат с нотки на роза. Ефектът е подхранващ и омекотяващ.

Безсмъртна моринга + Олео комплекс
Предназначен за изтощена коса.
В състава на варианта за изтощена коса на Elixir Ultime се съдържат подхранващи съставки от дървото моринга. Богато на витамините А и С, с интензивна концентрация на калций, желязо и магнезий. С дървесни нотки и цитрусов арумат. Ефектът е подхранващ и възстановяващ.

Императорски чай + Олео комплекс
Предназначен за боядисана коса.
Императорският чай е рядък бял чай, обогатен с антиоксиданти от природата и заради тези свойства е включен към еликсира на Kerastase за боядисаните коси. Чрез овладяване на мощните антиоксиданти и флавоноиди косата получава защита срещу вредното въздействие на свободните радикали. С флорален аромат и плодови нотки. Ефектът е защитаващ и спомага за отразяването на светлината от боядисаната коса.

Съветите на Kerastase за използване на „Специалната селекция” масла.

Kérastase е първата марка, която лансира маска за коса на базата на масла в началото на 80-те години и след натрупаната експертност от Elixir Ultime се ражда идеята за маслата, които са подходящи за нанасяне в различни ситуации:

- Интензивна грижа: На измита, подсушена с кърпа коса, нанесете една помпичка от Elixir Ultime по полу-дължините и краищата. Не изплаквайте.
- Преди изсушаване: На измита, подсушена с кърпа коса, нанесете една помпичка от Elixir Ultime по полу-дължините и краищата. Повторете, колкото е необходимо. Изсушете както обикновено.
- Като завършващ жест: Нанесете малко количество Elixir Ultime по краищата за гладкост и контрол. Не изплаквайте.
- По всяко време: Нанесете през деня по косата, когато се нуждае от контрол и подхранване.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (9 votes cast)
Специалната селекция масла за коса Elixir Ultime от Kerastase, 10.0 out of 10 based on 9 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>